Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 1 de juny del 2011

EL SOL DE JUNY ESTALVIA LLUM

Hui hem encetat el mes de juny, encara que la cara (metereològica) que ens ha mostrat no faça honor a la dita que hem posat al títol. Segurament haurem d'encendre els llums de la casa abans d'hora per poder veure'ns.
Parlant de veure'ns, hui també hem fet el seguiment del test de germinació i hem hagut de veure amb la lupa l'evolució del creixement de les llavors de tomaquera. En plena conversa, Toni (Infantil 5), que duia ja 4 0 5' de rellotge mirant el "minihivernacle" ens ha fet una observació interessant doncs es veu que ha estat contant quantes de les llavors havien germinat: " Estas llavors no valen res pues sólo han eixit cuarenta". Toni recordava fa dues setmanes quan, amb ajuda d'Estrella (la nostra psicopedagoga), començàrem el test amb 100 llavors. Clar, hem treballat els percentatges i hem deduït que un 40% no és suficient per considerar un bon "producte" aquesta llavor.
La conversa  m'ha fet recordar (no pel tema sinó per la intensitat i qualitat de les connexions neuronals que s'han donat) una que al voltant de les bicicletes tinguérem un any després de tornar del viatge a Formentera (2008/09 ?). No té desperdici i us convide a llegir-la punxant en aquest enllaç: PINTANT CONVERSES

Una abraçadeta i gaudiu-la.