Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 2 de juny del 2011

AL MES DE JUNY, LA FALÇ AL PUNY

No estaria malament agafar la falç i baixar una estoneta a l'hort escolar per veure si a la fi ens fem amb "las malas hierbas". Això del conreu ecològic sense herbicides de síntesi química i d'altres fa que les herbes se'ns pugen a la gepa. Li preguntaré al meu Tonet (Infantil de quatre anys) que és inventor, que pense, com diu ell, una màquina per mantenir l'hort com "Déu mana".
Sí, Tonet és inventor, no és cap etiqueta que nosaltres li hem volgut penjar. Li encanta jugar i inventar, així és que en una conversa que mantenírem a la classe sobre un tema trivial com LA VIDA I LA MORT, i deprés de no tenir molt clar (o potser massa) que tothom ha de morir doncs va dir-nos: "Mireu, vull dir-vos una cosa. Mon pare no s'ha de morir perquè jo inventaré una màquina per a que no passe".
Així són les converses en Infantil, senzillament fantàstiques i plenes d'estima.
Bé, continuem buscant blat per a segar amb la falç però hem d'estar més entrats en el mes per a trobar-ne. De totes formes hui amb Lurdes ha tocat psicomotricitat i hem eixit als carrers per a segar aprenentatges al temps que gaudíem de debò  amb les bicicletes per posar en pràctica el circuït vial que encetàrem dijous passat. L'experiència ha estat fantàstica i ho podeu jutjar vosaltres mateix preguntant als vostres fills o filles. Tan sols recordar-vos la importància  de protegir-los el cap amb un casc.
Besets i el desig de millora per a Carmela i Eira doncs les trobem a faltar.
Girant per encarar el  carrer del Forn

A la plaça observant la senyal de direcció prohibida