Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de maig del 2011

HEM FET 40 KM EN BICI¡¡¡… I PER LA NIT ENCARA TENIEN GANES DE MARXA

Després d’haver pujat les primeres bicis a l’autobús al voltant de les 8,15 hores, tal com estava previst, eixíem d’Alfafara a les 9,45 hores. D’una tirada varem fer els 185 km que ens separaven de Barracas, i arribaven a les 11,50. Esmorzaren, pixaren, … i a les 12,45 hores amb il.lusió i … una miqueta de por, tot hi ha que dir-ho, totes i tots amb la nostra bici com a cavalcadura i vigilats per gegants (o molins) iniciaven la ruta de 37 km que ens separava del nostre destí.

Els primers kilòmetres foren durs. La gent jove, inexperta, era derrotada per la forta calor que feia, 33º centigraus, i una xicoteta costera que pujava suament al final del pla de Barracas –L’única que trobaren en tot el camí-.

Però, després de parar una breu estona a l’ombreta d’un gegantí molí, tot va canviar i, en un tres i no res, es plantarem en Caudiel, on dinarem a l’ombra d’uns xops en un parc i, a la vora d’una font d’aigua fresca i cristal·lina.

Les xiques i els xics més menuts havien aguantat de sobra, els mestres es plantejaven si arribarien a Navajas amb el seu propi esforç. Però, havia que intentar-ho.

Eixien de Caudiel a les 17,00 hores i …de seguida, dues rodes punxades. Es queden dos mestres arreglant les rodes i alguns alumnes majors, la resta cicla i quasi sense voler arribarem totes i tots a Jérica. Els mestres, xiques i xics que vam eixir més tard, després de les pertinents reparacions mecàniques, no poguerem pillar-los fins a prop de Jérica, i per un motiu accidental, Quique ha caigut a un esborcer. Hi ha que dir que malgrat haver-se clavat més de 20 punxes, no ha plorat i, en tornar a la bici anava molt més depresa. (Totes i tots l’hem felicitat).

A les 18,30, una hora abans del que pensaven, tot l’alumnat, repetim, TOT L’ALUMNAT arribà al camping de Navajas.


Repartirem les cabanyes, ens dutxarem i jugarem (encara tenien ganes de còrrer). Els mestres no ens han deixat anar amb bici pel càmping, que si no ens haverem fet 30 Km més.

Arribada la nit, recuperàrem forces sopant tots junts al menjador del camping. Tal com s’esperava, tots vam gaudir del deliciós menú. HUUUMMMMM! Quina crema!

Tots esperavem ansiosament l’activitat nocturna, un joc d’orientació on recorrerem tots els racons del camping i on demostrarem, inclús, les nostres capacitats artístiques.Una vegada vam finalitzar, ens retirarem a les nostres cabanes a descansar, encara que algú no va comprendre la consigna de: A DORMIR!