Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 12 de novembre del 2012

MARIETA SOMIA

Els contes de la rata MARIETA van nàixer el 1990 d'una idea conjunta de l'editora (edicions Tàndem) Rosa Serrano, l'escriptora Fina Masgrau  (Vídeo Fina Masgrau-La rata Marieta) i la il·lustradora Lourdes Bellver. Edicions Tàndem té publicats tots els contes de la rateta MARIETA, tant en lletra majúscula com en minúscula, en tapes normals o dures: Marieta cuinera, Marieta va a la fira, Marieta inventora... Tota la col·lecció té en comú el fet d'estar escrita en vers, rimada amb rodolins fàcils i atractius per als menuts. 
Aquest curs i aprofitant l'amistat que uneix a MARIETA amb la nostra benvolguda rateta de biblioteca TINA la ratolina doncs va fer-nos un regal per aprendre els dies de la setmana (MARIETA SOMIA).
Cada dia de la setmana la rata Marieta somia de nit que els seus amics se li fiquen al llit i els seus amics són el personatges dels contes clàssics. DILLUNS serà la rateta que agranava l'escaleta, DIMARTS Caputxeta, DIMECRES els tres porquets, DIJOUS Pinotxo, DIVENDRES Blancaneus, DISSABTE el gat amb botes i DIUMENGE amb una fada que amb la seua vareta màgica trau tots els amics del llit perquè el son li faça profit.
Nosaltres aprofitem aquest conte i aquest post per deixar-vos algunes de les coses que hem viscut aquestes setmanes i de les que hem gaudit i aprés de debò, ah!, i mentrimentres fem temps fins que arribe proper divendres 16 de novembre la CASTANYERA de la solana del Benicadell amb les seues castanyes calentetes i nutritives.






















La resta d'imatges les podeu veure en aquest enllaç DILLUNS-DIMARTS-DIMECRES-DIJOUS-DIVENDRE
















1 comentari:

Josep ha dit...

Eiii, hola Joan i tots els altres xiquets i xiquetes, soc Jose, el tio de Joan i de Jordi i m'he quedat entusiasmat veient totes les activitats que hi feu. Vos ho passeu d'allò més be!!!
Preparant plats boníssims, cuidant les gallinetes, i tantes altres coses.
Per cert, m'encantes les margarides de l'última foto!
Be un besets a tots els xiquets i xiquetes de Gaianes.