Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de maig del 2011

¡UF! QUINA CALOR.

Hui 26 de Maig, segon dia de l’estada, hem anat d’excursió a Sogorb. Després d’una TRANQUIL·LA NIT, hem acudit al desdejuny que ens ha preparat l’equip Atmetler. Una vegada recuperades les forçes i mentres preparaven les bicicletas, l’equip Olivera ho ha escurat tot.

Amb l’esmorzar a les motxilles iniciem la visita a la ciutat, un trajecte curt però terroríficament asfixiant . A l’arribada als carrers de Sogorb hem demostrat, una vegada més als mestres, la nostra capacitat per a circular convertint-nos en una fila de 52 ciclistes perfectament organitzada. Hem recorregut a peu el casc antic de la ciutat atenent a les explicacions dels mestres i gaudint de l’ombra del parc de la Glorieta. El cansament i la calor no ens ha deixat visitar la “Fuente de los 50 caños”. Tindrem que tornar!


No obstant i això, la tornada al camping ha estat ràpida per a poder refrescar-se a les dutxes i jugar abans de sopar.

Esta nit ens espera un sopar de torrada preparat per l’equip Cirerer, un seguit d’actuacions on participaran els artístes més importants del moment, una sessió de discoteca on demostrarem les nostres habilitats expressives i finalment, el més desitjat per tots, ANAR A DORMIR!!


Bé es hora de tancar la redacció ací a Navajas i preparar-se per a aquesta nit. Demà rebreu més noticies.


Clara Pascual, enviada especial de l’Eco de Gaianes a Navajas amb la col.laboració de Lluís Vicent i Èrika Ballesteros.

Marina Cots, reportera gràfica.


- Algú ha vist les meues xancles?? – pregunta desesperadament Jaime.

DEMÀ ANEM A UN LLOC MOLT BÒNIC QUE ES DIU "EL SALTO DE LA NOVIA".


FINS PROMPTE, ESTIMATS LECTORS, BENVOLGUDES LECTORES.